Medrese ve Yetimhanelerde Sofralar Kuruyoruz

Ramazan’ın Bereketi Çad, Tanzanya ve Mali’ye Ulaşıyor

Ramazan ayı; paylaşmanın, merhametin ve kardeşliğin en güzel yaşandığı mübarek bir zaman dilimidir. Tebessüm Derneği olarak Ramazan ayında düzenlediğimiz iftar organizasyonlarıyla, Afrika’da günlerce sıcak yemek bulamayan çocukların ve talebelerin sofralarına aş ulaştırmayı, gönüllerinde tebessüm olmayı amaçlıyoruz.

Başta yetimhaneler ve medreseler olmak üzere; yoksulluğun ve ihtiyacın yoğun olarak yaşandığı Afrika’da Çad, Tanzanya ve Mali’de kurduğumuz iftar sofralarıyla kardeşlerimizin yanında oluyor, Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşıyoruz.

Medrese ve Yetimhaneler Faydalanıyor

Tebessüm Derneği, Ramazan projelerini gerçekleştirirken en muhtaç olana ulaşma gayesiyle bölgede bulunan ekipleriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Yoksulluğun hat safhada olduğu bu bölgelerde, iftar bağışı faaliyetlerimizi ağırlıklı olarak yetimhaneler ve medreselerde gerçekleştiriyor; ilim tahsil eden talebelerle ve yetim yavrularla aynı sofrada buluşuyoruz.

35 kişilik iftar bedeli: 5.500 TL

Bir iftar sofrasıyla onlarca talebenin ve yetimin duasına ortak olabilirsiniz.

Önemli Bilgilendirme

Lütfen bağış yaparken açıklama kısmında, iftar yemeğinin kimin adına verileceğini belirtiniz.
İftar organizasyonlarına ait görüntüler, WhatsApp aracılığıyla bağışçılarımıza gönderilmektedir.

Teşekkür Ederiz

Bağışlarınız, dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.
x